Diana Matei

si Taraful

Cleante

Taraful Cleante

Taraful Cleante este un ansamblu muzical cu o bogata traditie in folclorul romanesc, reprezentand o veritabila comoara a patrimoniului cultural al tarii. Cu radacini adanci in muzica populara romaneasca, Taraful Cleante este alcatuit dintr-o echipa de muzicieni talentati si pasionati, care impartasesc acelasi devotament pentru pastrarea si promovarea autenticitatii si frumusetii acestui gen muzical.
Instrumentistii din Taraful Cleante demonstreaza o virtuozitate remarcabila in interpretarea instrumentelor traditionale romanesti. Fiecare nota pe care o canta este incarcata cu istorie si traditie, iar pasiunea lor pentru muzica se reflecta in fiecare acord si fiecare improvizatie.
Colaborarea lor cu Diana Matei aduce o dimensiune noua si dinamica in interpretarea muzicii traditionale romanesti, combinand tehnica impecabila a instrumentistilor din Taraful Cleante cu vocea puternica si expresiva a Dianei Matei. Rezultatul este un spectacol vibrant si captivant, care pune in valoare bogatia si diversitatea folclorului romanesc intr-un mod inedit si memorabil.

Diana Matei este o artista cu o voce de exceptie si o sensibilitate muzicala profunda, care incanta si emotioneaza publicul cu fiecare interpretare. Cu o prezenata scenica captivanta si o abilitate de a transmite emotii sincere, Diana se remarca ca una dintre cele mai talentate voci din peisajul muzical romanesc.
Nascuta intr-o familie cu traditie muzicala, Diana si-a dezvoltat pasiunea pentru cantat inca de la o varsta frageda. De-a lungul anilor, si-a slefuit talentul si a explorat diverse genuri muzicale, de la folclor si muzica traditionala romaneasca pana la pop si rock. Cu toate acestea, esenta sa artistica ramane ancorata in folclorul romanesc, unde vocea sa puternica si expresiva straluceste cel mai intens.
Diana Matei este recunoscuta nu doar pentru abilitatile sale vocale remarcabile, ci si pentru capacitatea sa de a da viata si profunzime melodiilor traditionale romanesti. Interpretarile sale sensibile si autentice sunt adesea insotite de o puternica conexiune emotionala cu publicul, facandu-l sa traiasca fiecare vers si fiecare nota alaturi de ea.
Cu fiecare aparitie pe scena, Diana Matei aduce o ploaie de culoare si emotie in universul muzical romanesc, consolidandu-si reputatia ca o artista de exceptie si un adevarat ambasador al frumusetii si bogatiei folclorului romanesc.

Marian Cleante este un artist cu state vechi, care a început sa cante de la o varstă frageda. Prin interpretarile lui captivante la vioara si abordarea diversa a genurilor muzicale – de la folclor la pop dance – reuseste sa impresioneze, de fiecare data, publicul. Marian Cleante creeaza atmosfera perfecta pentru fiecare spectacol, mentinand o legatura armonioasa cu audienta.
Este un artist sofisticat, rafinat și respectat pe scenele lumii.

George Cleante este absolvent al Conservatorului si se bucura de un real succes prin toate aparitiile – concerte sau evenimente.
In familia Cleante, George reprezinta a cincea generatie de violonisti.

Stefania Cleante a demonstrat ca talentul musical se mosteneste.
Ritmurile de pop, de muzica lautareasca autentica si etno, interpretate de Stefania Cleante, te vor ridica la dans intotodeauna.

video

Sa-nceapa petrecerea

Ma jur

Colaj